ticketveiling

 

Status Thuiswinkel Certificaat:
GOEDGEKEURD


Thuiswinkel Certificaat Downloaden:
Webshop Certificaat van Ticketveiling

 

Lidmaatschap Webshop:
Lid sinds: 03-10-2011

 

Contactpersoon:
Mevr. L. Heijmans
T. 071 – 519 05 99

 

Vestigingsadres:
Ticketveiling B.V.
Geversstraat  30
2342 AA  Oegstgeest

 

Bedrijfsinformatie:
Website: http://www.ticketveiling.nl
E-mail: info@ticketveiling.nl

Kvk nr: 13029315
Btw nr: NL.0098.25.253.B01
Lidmaatschapsnummer: 280770

 

Omschrijving Webshop:

Eenmaal, andermaal, enjoy! Consumenten laten genieten van producten en diensten die zij gewonnen hebben door zelf de prijs ervan te bepalen, dat is ons doel.
Van concertkaarten tot wellness arrangementen en van entreebewijzen voor pretparken tot premièrekaarten voor musicals, je vindt het op ticketveiling. Bieden kan al vanaf € 1, registreren is gratis, dus wacht niet langer en bied mee!

Naast het bieden is er sinds kort een nieuwe optie op TicketVeiling.nl ‘het direct kopen’. Deze optie geeft consumenten de mogelijkheid om een aanbieding direct te kopen voor een vaste lage prijs. Je bepaalt zelf of je meedoet aan een veiling of dat je jouw favoriete aanbieding direct koopt!

Achter Ticketveiling gaat een enthousiast en toegewijd team schuil. Zij zijn o.a. verantwoordelijk voor het dagelijks uitbreiden van het aanbod producten en diensten op TicketVeiling.nl, voor het juist en snel informeren van consumenten, voor het meedenken met aanbieders, voor het correct verwerken van betalingen en voor het tijdig versturen van vouchers aan hoogste bieders. Dagelijks wordt hard gewerkt om een veilig en betrouwbaar platform voor zowel consumenten als aanbieders te waarborgen.

 

GD Star Rating
loading...
ticketveiling, 4.0 out of 5 based on 8 ratings
Powered by WordPress | Designed by: Virtual Server Hosting | Thanks to WordPress Themes, Free WordPress Themes and